micro-tech-ups-pakistan

ترمیم یا احیاء باطری هایی که عمر مفیدشان به پایان رسیده است و یا باطری هایی که اصلا بک آپ تایم ندارند و یا با قطعی و مشکلات اینچنینی روبرو هستند جوابگو نیست و به همین دلیل باید قبل از شروع کردن ترمیم باطری از تاریخ تولید باتری  و تاریخ شروع کارکرد آن و آخرین مقدار بک آپ تایم باطری با خبر شد و پس از اطمینان کامل از موارد ذکر شده به ترمیم باطری اقدام نمود.

باطری هایی که به دلیل انبارش زیاد و یا استفاده ی نادرست از باتری یا charge  و discharge نامناسب الکترود های سرب آنها به صورت کامل سولفاته نشده باشند در حالتی که 50 الی 70 درصد قابلیت اولیه ی خود را بدست آورند ترمیم کرد . توجه به این نکته ضروری است که قبل از شروع مراحل احیاء باطری شارژر را تست کرده و حتما از سالم بودن آن مطمئن شوید.

برای ترمیم باطری نیاز به charger قابل تنظیم می باشد که بتوان بیشتر از دو برابر ولتاژ نامی باطری  ولتاژبه آن متصل کرد تا با این اقدام شک ولتاژ به باطری وارد کند . به عنوان مثال باتری 12v باید بیشتر از 24v  ولتاژداده شود که در نتیجه میزان ولتاژی بالاتر از 24v  خواهیم داشت .

همینطور که میدانید مانند باطری موبایل و یا دوربین وقتی که charger به باتری خراب وصل می شود باطری بلافاصله charge و هنگامی که از charger جدا می شود باطری discharge شده و لو باطری نمایان می شود در این حالت باید کمی منتظر شد ، اگر ولتاز باطری شروع به کاهش کرد نشان دهنده ی این است که روند کار صحیح پیش می رود باطری به شدت از پاور ساپلای جریان می کشد .

با گذشت زمان  به مرور ولتاژ باتری به کمترین حد خود می رسد و در این حالت باید charger را روی ولتاژ لازم تنظیم کرده و در حدود 6 الی 12 ساعت باطری را حتما شارژ نمود. در این حالت باتری ترمیم شده و پروسه الکترولیز  با امپدانس پایین تری خواهد شد و سولفاته های الکترودها نیز کمتر می گردد . بهتر است باطری ها بار دیگر به صورت کامل به وسیله ی لامپ 12v charge  و discharge  شوند در اینصورت باطری ها قابل استفاده می شوند.

نظر به اینکه ولتاژ باتری بیشتر از مقدار ولتاژ نرمال می باشد باتری نباید در طول پروسه ترمیم رها شود و باید تحت نظر قرار گیرد تا دمای باطری بیش از حد بالا نرفته و از آسیب رسیدن به باتری ها خودداری شود.

 

 

 

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *